HitCase Pro tapasztalatok

Egy hétig aktívan nyúztam a tokot a vörös tengeren és elég pozitív benyomás ért ez idő alatt.

Kezdjük a negatív részével:
– a silicon objektívvédő kupakot használat közben sehova nem lehet normálisan elrakni, így persze sikerült is elhagynom. 🙁 Szerencsére 6 dollárért lehet hozzá újat rendelni.
– A csomagban hozzá adott szelfibot gyorscsatlakozója annyira szorul, hogy a csatlakoztatás minden, csak nem gyors. Negyed óra levarázsolni a tokról, ha rákerül. Fura, mert a vállpánthoz adott gyorscsatlakozó tényleg jól működik. Majd írok nekik, hogy mit lehet ezzel kezdeni.
– Érintős eszköz víz alatt nem működik. Pont. Minden alkalommal célszerű a Vidometer nevű appot használni, mert ez ilyenkor nem foglalkozik a kijelző érintéssel, és elég jól állítgatható. Viszont csak videózni lehet, a felvételekből kinyert képek…. hááááát…

És akkor jöhet a pozitívum:
– Tényleg teljesen jól vízálló. 🙂 Egy csepp víz nem ment a tokba.
– Az ultranagylátószögű lencse képminősége teljesen rendben van.
– A telefon (eltekintve az ujjlenyomat érzékeléstől és a némító kapcsoló használatától) minden funkciója használható, így ipari telefonként is remekül működik.
– Rengeteg kiegészítő rendelhető hozzá gyárilag, és viszonylag könnyen átalakítható úgy, hogy a GoPro tartói is használhatóak legyenek.
– Az iPhone 6 SloMo funkciójával gyakorlatilag egy komplett adventure packet kapunk

A végére néhány tesztkép:

 

Vélemény, hozzászólás?